Vi søger unge og energiske mennesker, der har lyst til at arbejde hos os! Vil du være med til at lave byens bedste mad og være en del af vores fantastiske team?

Du vil få mulighed for at lave de mest lækre sandwich, salater og smoothies, som vores kunder bare ikke kan få nok af. Og det bedste af det hele er, at du også får lov til at tage imod kunder og tage bestillinger på telefonen. Du vil blive en mester i at snitte og forberede forskellige grøntsager og kød, så vores retter bliver perfekte hver gang. Og når dagen er slut, vil du selvfølgelig være med til at gøre rent og holde vores sted skinnende rent.

Derudover har vi 3 seje deltidsmedarbejdere, som du vil få mulighed for at arbejde sammen med.

Arbejdstiderne er fra mandag til fredag fra 10:30 til ca. 16:10 og hver anden lørdag fra 10:30 til ca. 16:10. Så der vil stadig være masser af tid til at hænge ud med vennerne, tage på eventyr eller bare slappe af.

Hvis du er klar til at være en del af vores gode team, så skal du ikke tøve med at sende os din ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig og finde ud af, hvorfor du tror, at du er den perfekte kandidat til dette job!

Pssst... Vi kan også love masser af lækker mad og gode vibes!

Så skynd dig at sende din ansøgning på info@krystalsandwich.dk med en beskrivelse af dig selv og hvorfor du vil være med til at lave byens bedste mad. Vi glæder os til at møde dig!